video şase persoane reţinute după descinderi în sibiu. vezi arsenalul găsit la agresori!

Şase persoane au fost reţinute de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu după ce au agresat un bărbat într-un local din municipiul Sibiu. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate ieri, asupra a trei dintre membrii grupării au fost găsite mai multe obiecte contondente şi tâietor – înţepătoare (săbii, bâte, răngi, leviere), cagule şi mănuşi, obiecte folosite în timpul agresiunii. video şase persoane reţinute după descinderi în sibiu. vezi arsenalul găsit la agresori!

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că membrii unei grupări infracţionale au agresat fizic o persoană de sex masculin. Altercaţia s-a produs în seara zilei de 15 februarie a.c., într-un local din municipiul Sibiu.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu în cursul zilei de ieri, 19 februarie a.c., cei şase agresori au fost identificaţi şi reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. Cercetările efectuate au evidenţiat faptul că agresiunea s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între cei şase agresori şi victima (B. Sorin, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu).

Poliţiştii au stabilit faptul că în urma unei înţelegeri prealabile, cei şase agresori s-au întâlnit în seara zilei de 15 februarie a.c., în zona localului în care s-a produs agresiunea, au intrat în interior şi au agresat victima.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate ieri, asupra a trei dintre membrii grupării au fost găsite mai multe obiecte contondente şi tâietor – înţepătoare (săbii, bâte, răngi, leviere), cagule şi mănuşi, obiecte folosite în timpul agresiunii.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate în vederea expertizării substanţe ambalate în plicuri inscripţionate ca produse etnobotanice precum şi altele neinscripţionate, instrumente de porţionat şi cântărit. Aceste substanţe au fost predate poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu urmând a fi efectuate verificări în vederea stabilirii conţinutului şi provenienţei respectivelor substanţe.

YouTube video

Cei şase agresori, cu vârstele cuprinse între 17 şi 42 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Sibiu, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu urmând a fi prezentaţi astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală, portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a grupării.

 

Ultima oră

Comentariul meu