gaz metan se teme de csu. jucan crede că sibiul are jucători periculoşi şi rapizi

Gaz Metan Mediaş şi CSU Sibiu se vor înfrunta miercuri de la 18.45 în direct la Digisport. Medieşenii spun că Sibiul are jucători rapizi, dar nu le dau şanse în meciul din Sala Sporturilor din Mediaş.gaz metan se teme de csu. jucan crede că sibiul are jucători periculoşi şi rapizi

Tudor Jucan crede că meciul cu CSU Sibiu, de miercuri după amiază va fi cu siguranţă unul disputat. Totuşi baschetbalistul medieşean nu dă şanse prea mari celor de la CSU ca să câştige în derbiul judeţului. „Pentru noi este o partidă normală pe teren propriu pe care trebuie să o câştigăm pentru că nu avem voie să facem paşi greşiţi acasă. Sibiul este o echipă ce joacă spectaculos şi care poate bate pe oricine şi care totodată are jucători foarte valoroşi şi foarte rapizi aşa că trebuie să fim foarte atenţi la ei. Dacă prind o zi bună atunci este foarte greu să îi oprim.

Nu ştiu dacă sunt mai puternici decât anul trecut, dar eu zic că sunt o echipă cu curaj. Totuşi aici la noi nu le prea dăm şanse. Sunt convins că sala va fi plină pentru că meciurile cu Sibiul au tot timpul ceva special şi aparte”, a spus jucătorul lui Gaz Metan Mediaş.

Ovidiu Teleabă: „Va fi un meci echilibrat şi spectaculos”

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş speră ca echipa lui să fie cea care va juca mai serios şi va face greşeli mai puţine în meciul de miercuri. „Cred că va fi la fel de echilibrat şi de spectaculos cum a fost de fiecare dată când Gaz Metan şi CSU Sibiu s-au întâlnit. Sibiul a avut un start de sezon bun şi apoi au avut ceva sincope, dar eu rămân la părerea că este o echipă puternică. Favorită va fi echipa care va juca serios şi care va greşi cel mai puţin. Sper ca şi acum publicul să fie lângă noi la fel cum s-a întâmplat de fiecare dată.”, a spus acesta.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bate gazu, ca are lot de 2 ori mai valoros, apoi ca joaca si la medias, apoi ca medisasu cam bate sibiul pe undel prinde si la baschet, fotbal, handbal, tenis, etc.