o tonă de făină din partea ue va fi distribuită de primărie

Serviciul de Asistenţă Socială mai are în stoc doar aproximativ 1 tonă de paste făinoase din totalul de 427 de tone de alimente pe care municipalitatea le-a aprovizionat. Stocurile de faină, mălai, lapte praf, biscuiţi şi orez au fost epuizate.o tonă de făină din partea ue va fi distribuită de primărie

Această cantitate rămasă, de paste făinoase urmează să fie distribuită începând din 20 februarie 2012 către persoanele care fac parte din una dintre următoarele categorii de beneficiari: pensionari ai sistemului public de pensii cu venituri de sub 400 lei/lună, şomeri indemnizaţi, persoane cu handicap grav sau accentuat şi familii sau persoane singure beneficiare de venit minim garantat.

Fiecare persoană din categoriile enumerate mai sus poate aşadar beneficia de o cantitate suplimentară de 2 kg de paste făinoase. Produsele pot fi ridicate din spaţiul de pe strada Electricienilor, de luni până vineri între orele 10 şi 15, până la epuizarea ultimelor stocuri de alimente.

În plus au beneficiat de redistribuiri de alimente în limita stocurilor existente un număr de 3362 de persoane, după cum urmează: 586 de pensionari, 185 de şomeri, 2295 persoane cu handicap şi 296 persoane – familii şi persoane singure, beneficiare de venit minim garantat.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu