aeroportul sibiu face un studiu de piață legat de posibile noi destinații. participă și tu!

 In aceasta perioada departamentul de marketing al Aeroportului International Sibiu a demarat un studiu de piata care sa releve profilul pasagerilor, destinatiile de calatorie cel mai des solicitate si cele necesar a fi introduse. aeroportul sibiu face un studiu de piață legat de posibile noi destinații. participă și tu!

Prin sondarea optiunii sibienilor si analizei feedback – ului dumneavoastra intentionam sa identificam exact pentru companiile aeriene rutele de mare interes. Chestionarul poate fi accesat la urmatorul link:
 http://www.surveymonkey.com/s/N7SFQW7
”Va multumesc anticipat pentru colaborare si avem increderea obtinerii unor beneficii cat mai mari la nivelul comunitatii locale. Ne-ar fi de mare folos daca ati putea trimite si mai departe acest link, contactelor de la firmele sibiene, cunostintelor, prietenilor si tuturor celor care ar putea avea interes sa calatoreasca pe si de pe Aeroportul International Sibiu”, se arată într-o notă a departamentului de markentig de la Aeroportul Internațional Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Sibiu – Paris intrucat exista astazi sibieni care traiesc in Paris si parizieni care au auzit de Sibiu si care nu au ocazia sa zboare direct.
    Merci,

  2. SIBIU -MADRID cum hubul Sibiu – Madrid nu mai exista multi se orienteaza catre Mures sau Cluj…eu crec ca am avea toti de castigat…. in zona Madrid sunt multi din Sibiu si Alba trebuie tinut cont si de acest lucru.
    Va rog in numele tuturor reintroduceti cursa Madrid- Sibiu !!!

  3. Cred ca ar fi bine sa se infiinteze transport dus intors la Salonic in Grecia. deoarece sint multi turisti din Sibiu care merg la Paralia Katerini, Olimpic Beach, Leptokaria, etc. Bineinteles daca transportul cu taxele nu ar fi mai scumpe decit excursia