Gurmanzii adevărați sunt așteptați, începând de sâmbătă, 18 februarie, la o altfel de provocare gastronomică.
Peparatele tradiționale din Uruguay pot fi savurate, acum, în inima Sibiului. Pe strada Gheorghe Dima, la numărul 3, iubitorii mâncărurilor rafinate, pregătite după rețete originale, vor fi cu siguranță încântați să descopere preparate deosebite, pe bază de carne, pregătite de maeștii bucătari la foc de lemne, chiar sub ochii clienților.
Restaurantul are o capacitate de 70 locuri
Mari inselatorii se practica la restaurantul asta, am fost o singura data si a doua oara nu mai calc acolo.
Am comandat conform meniului o salata cu pui, salata verde, mar, ceapa si nuca. Imi este servita o salata daca o pot numi asa cu 2 fire de salata verde, un mar si cateva nuci, fara pic de pui. Am chemat chelnarul sa ma lamureasca in privinta asta, raspunsul lui fiind ca salata pe care o comandasem nu contine pui. Ii arat meniul unde scria clar ca respectiva salata contine pui, raspunsul lui fiind ca e o greseala in meniu si ca nu poate face nimic in priviinta asta. Mentionez ca salata servita nu era nici macar echivalentul unei salate normale de cruditati, as fi luat de 5 ori din ea si goleam farfuria.
Evident nu am mancat si nu am acceptat sa platesc asa ceva, chelnarul sustinand la plecare ca va plati el salata respectiva.
Chiar nu inteleg ce se intampla la restaurantul acesta, NU AM PATIT ASA CEVA NICAIERI NICIODATA, nu ar strica o reclamatie la protectia consumatorului.