Start la înscrieri pentru Cupa de Schi a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu

Cadrele didactice, studenții și absolvenții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu se pot înscrie în perioada 15-24 februarie pentru a participa la Cupa de Schi a ULBS. Evenimentul va avea loc pe 3 martie și se va desfășura la Păltiniș, fiind găzduit de Arena Platoș.Start la înscrieri pentru Cupa de Schi a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu

Concursul de slalom în una sau două manșe, organizat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu- Facultatea de Științe- Departamentul de Științe ale Mediului, Sport și Fizică în colaborare cu studenții reprezentanți în Senatul ULBS și Asociația Alumni a Facultății de Științe Economice, va avea loc pe 3 martie și se va desfășura la Păltiniș, fiind găzduit de Arena Platoș.

Scopul concursului este de a promova practicarea schiului în rândul studenților, absolvenților și profesorilor Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și de a facilita comunicarea și cooperarea între studenți, absolvenți și cadre didactice pentru a crea o comunitate academică mai puternică.

Cei interesați să participe pot găsi mai multe informații despre modalitatea de înscriere pe www.cupadeschi.ulbsibiu.ro , unde pot lectura și regulamentul de desfășurare a competiției.

 

Ultima oră

Comentariul meu