s-a decis: csu sibiu joacă restanţa cu energia rovinari pe 29 februarie

Partida restantă din etapa 20 cu Energia Rovinari se va disputa în ultima zi a lunii februarie cu începere de la ora 18.00, conform csusibiu.ro.s-a decis: csu sibiu joacă restanţa cu energia rovinari pe 29 februarie

 CSU Atlassib Sibiu şi clubul gorjean Energia Rovinari au ajuns la o înţelegere în privinţa reprogramării pentru a II-a oară a meciului dintre cele două formaţii în actualul retur al campionatului naţional de baschet masculin.

„Am convenit până la urmă să jucăm pe 29 februarie de la ora 18.00. Noi am fi vrut să jucăm în această săptămână, dar după cum se ştie marţi nu s-a putut iar spre final de săptămână nu au mai putut cei de la Tg, Jiu pentru că au progrmată vizita medicală la Craiova. În aceste condiţii s-a ajuns la un acord ca să jucăm în ultima zi din luna februarie”, a declarat pentru csusibiu.ro, Mircea Vulc, director executiv la CSU Atlassib Sibiu.

Următorul meci al sibienilor este în aceste condiţii cel de la Mediaş. Partida cu Gaz Metan se va disputa pe 22 februarie.

 

Ultima oră

Comentariul meu