raluca turcan şi tinerii de la pdl donează vineri sânge la centrul de transfuzii sibiu

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal Sibiu împreună cu deputatul de Sibiu Raluca Turcan se alătură campaniei naţionale „Donează sânge. Salvează vieţi!”, iniţiată de OT-PDL şi desfăşurată în aceeaşi zi, în toate organizaţiile de tineret PDL din ţară. raluca turcan şi tinerii de la pdl donează vineri sânge la centrul de transfuzii sibiu

Evenimentul va avea loc vineri, 17 februarie 2012, ora 8, la Centrul de Transfuzii din Sibiu, B-dul Corneliu Coposu, Nr. 2-4, unde sunt aşteptaţi peste 20 de tineri şi membri ai Organizaţiei Municipale PDL Sibiu.

“Mereu am avut o preocupare intensă asupra nevoilor care există în comunitate şi ne bucurăm să fim parte a unui proiect naţional, care se va desfăşura în aceeaşi zi, în toate organizaţiile din ţară. Pe această cale, îi invităm pe sibieni alături de noi şi sperăm ca demersul nostru să reprezinte doar primul pas în ceea ce fiecare trebuie să facă pentru cei aflaţi în suferinţă” a declarat Cornel Macarie, Responsabil Proiect.

Cei care doresc să participe la această campanie trebuie să ştie că vor beneficia de un set complet de analize medicale, scutire de serviciu pentru ziua în care se realizează recoltarea de sânge şi un bon valoric de 63 de lei. Acestea din urmă vor fi donate sinistraţilor din zonele afectate de frig şi zăpadă, sub forma de produse neperisabile.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Asta da actiune Doamna Turcanu! Lasatile pe cele cu Politica si cu Dl. presedinte care, cered ca si pe DV. v-au dezamagit???

  2. Felicitari. este un gest laudabil din partea tinerilor pedelisti. As vrea sa aud si despre alti tineri ca fac ceva la nivelul judetului, dar opozitia este ocupata cu bagat stranbe in toate lucrurile bune care se intampla.