topul mârlanilor: hopa sus pe trotuar şi spaţiul verde cu maşina de la simba catering

Invitat de onoare este domnul, doamna sau domnişoara ce a parcat maşina de la Simba lângă parcare, în loc să o pună ÎN parcarea de vizavi de imobilul unde funcţionează şi divizia tehnică a RCS RDS Sibiu.

Nu o să înţelegem niciodată comoditatea şoferilor din traficul sibian şi mai ales pe cea a celor care în loc să mai caute un loc de parcare în apropiere de zona unde au treabă preferă mai bine să lase maşina unde văd cu ochii.

Un astfel de exemplu este şi cel relatat acum. Este vorba de o maşină a Simba Catering parcată zilele trecute lângă parcarea din Piaţa Aurel Vlaicu. Şoferul sau şoferiţa cu pricina a gândit că poate să transforme într-un loc suplimentar de parcare spaţiul de lângă aceasta şi a lăsat maşina cu tupeu acolo pe unde de obicei circulă pietoni şi la primăvară ar trebui să răsară iarbă…


Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor
sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul pe mail la redactia@oradesibiu.ro. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu