Sala Transilvania este gazdă pentru târgul de nunţi “Sibiu Wedding Days”

Salonul de evenimente “Adore” şi Agenţia de organizare evenimente “Eventi Bianchi” vă invită la Sibiu Wedding Days, târgul de nunţi cu participare naţională, care va avea loc la Sala Transilvania în data de 17-19 februarie 2012.

Sala Transilvania este gazdă pentru târgul de nunţi “Sibiu Wedding Days”

Sibiu Wedding Days are menirea de a vă prezenta noile trenduri în materie de nunţi pentru anul 2012. “Aducem astfel în atenţia dumneavoatră atât serviciile necesare organizării unei nunţi perfecte, cât şi o gamă variată de furnizori pentru a vă putea alege produsele dorite şi de cea mai bună calitate, pe gustul şi bugetul fiecăruia”, spun organizatorii.

Expoziţia va găzdui peste 55 de expozanţi de profil, spectacole, prezentări de modă, coafuri şi machiaj. De altfel, veti avea ocazia să aflaţi informaţii utile pentru organizarea nunţii dumneavoastră de la profesionişti din domeniu, participând la discuţiile tematice organizate în cadrul Sibiu Wedding Days.

Prin participarea la eveniment, veti avea posibilitatea de caştiga cel mai mare premiu oferit la un eveniment de profil, o nuntă gratis în valoare de 10 000 Euro şi multe alte premii oferite de partenerii evenimentului.

 Program de desfăşurare:

Vineri, 17  februarie: 12.00 – 20.00

Sambata, 18 februarie: 10.00 – 20.00

Duminica, 19 Februarie: 10.00 – 19.00

 

Ultima oră

Comentariul meu