trafic închis complet pe valea oltului pe dn7 din cauza ninsorilor şi avalanşelor de zăpadă

trafic închis complet pe valea oltului pe dn7 din cauza ninsorilor şi avalanşelor de zăpadă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că începând cu ora 12:30 a fost închis traficul pe DN 7 Veştem – Râmnicu Vâlcea din cauza avalanşelor de zăpadă.

Reamintim că informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Drumurile vor fi redeschise în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice. CNADNR  roagă participanţii la trafic să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră în vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducătorii auto trebuie să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).

La Veştem s-a format deja o coadă de zeci de TIR-uri trase pe marginea drumului de către poliţiştii sibieni.

Mobilizare generală la Prefectură

“Din cauza unei avalanşe de zăpadă, circulaţia rutieră pe DN7 a fost blocată, în zona Brezoi. Echipajele IPJ Sibiu execută misiuni de patrulare şi informare a participanţilor la trafic, până la Brezoi, recomandând alegerea traseului pe DN1 spre Braşov. Totodată, IJSU Sibiu colaborează cu IJSU Vâlcea pentru deblocarea DN7, în zona calamitată”, se arată într-un comunicat al prefecturii Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu va speriati si la Valcea coada de tir-uri e aproape de Oltchim-combinat.Stau pe dreapta de pe la 15.