e oficial: whitney houston a murit în cadă. rezultatele autopsiei, peste câteva săptămâni

Medicii legişti americani au finalizat, duminică, autopsia cântăreţei Whitney Houston şi au confirmat informaţia potrivit căreia artista a fost descoperită decedată în cada din camera ei de hotel din Beverly Hills, însă cauza morţii va fi cunoscută abia după efectuarea unor teste toxicologice. e oficial: whitney houston a murit în cadă. rezultatele autopsiei, peste câteva săptămâni

Ed Winter, directorul adjunct al Institutului de medicină legală din Los Angeles, a dezvăluit puţine informaţii într-o conferinţă de presă organizată duminică, precizând însă faptul că medicii nu au descoperit urme vizibile care să ateste producerea unor traume sau a unei crime.

El a refuzat să comenteze o serie de speculaţii apărute în presă, potrivit cărora Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani, s-ar fi înecat în cada din camera ei de hotel, după ce ar fi consumat droguri şi alcool: „Nu voi face niciun comentariu despre medicamentele sau reţetele prescrise pe care le-am obţinut”.

„Voi spune doar că a fost descoperită într-adevăr în cadă. Cred că cineva a scos-o din cadă şi apoi paramedicii au aplicat procedura de resuscitare cardiopulmonară”, a precizat Ed Winter, citat de Reuters.

El a precizat, totodată, că testele toxicologice, care vor avea nevoie de şase sau chiar opt săptămâni pentru a fi finalizate, vor fi necesare pentru a determina factorul – dacă a existat vreunul, precum medicamente sau alcool – implicat în decesul cântăreţei.

Ed Winter a spus că acest caz va beneficia de un statut special în ceea ce priveşte securitatea informaţiilor, aşa cum s-a procedat în trecut în cazul deceselor altor vedete, pentru a împiedica divulgarea de informaţii către presă.

Ultima oră

Comentariul meu