şi-a înscenat portarul remus dănălache divorţul ca să poata fi cu amanta? vezi foto incriminatoare!

şi-a înscenat portarul remus dănălache divorţul ca să poata fi cu amanta? vezi foto incriminatoare!Gestul protarului Voinţei Sibiu de a îşi anunţa divorţul de soţie pe Facebook a fost privit ca o reacţie şoc pentru un fotbalist de liga 1. Totuşi surse din anuturajul jucătorului susţin că acesta nu ar fi tocmai uşă de biserică, anunţă stl.ro. Dănălache ar avea şi el o amantă….

”De azi nu trebuie sa va mai ascundeti, dragii mei! Va urez viata frumoasa! Pentru cei care nu stiu, e sotia mea cu amantul. Adica fosta sotie, pentru ca imediat ce ajung in tara voi divorta”, a sunat mesajul pe cat de sec, pe atat de socant, postat de Remus Danalache miercuri dimineata pe reteaua de socializare, in timp ce se afla cu echipa in cantonamentul din Antalya.

Dovada: o simpla poza in care Ana Maria, cea pe care jucatorul a condus-o la altar in urma cu numai patru luni, zambea fericita intr-un club de fite din Brasov, cuprinsa de bratele unui barbat care s-a dovedit a fi patronul localului respectiv.

Mai mult, ”amantul” Relu era cunoscut pentru faptul ca se fotografia cu toti clientii sai, tratandu-i preferential pentru ca acestia sa revina si cu alte ocazii.

Portarul Vointei Sibiu nu a vrut insa sa auda vreun fel de explicatie. Din cauza geloziei exagerate, au spus unii! Ca pretext extrordinar pentru un divort ”curat”, fara sa piarda prea mult la partaj, au spus altii![nggallery id=813]

Ocazia perfecta de a-si oficializa relatia cu amanta!

Mai precis, surse din anturajul fotbalistului ne-au dezvaluit ca relatia dintre Remus si sotia lui s-a racit in ultima vreme, cei doi preferand sa iasa in oras cu grupuri diferite de prieteni.

Daca Ana Maria a ales de fiecare data compania amicelor ei, jucatorul nu rata nicio iesire cu ”baietii”, timp in care a cunoscut o tanara studenta din Brasov, pe numele ei Camelia.

Intre cei doi s-a legat rapid o prietenie stransa si, dupa cum spun gurile rele, a luat nastere chiar o frumoasa poveste de iubire, initiata de focoasa bruneta, care s-a indragostit pana peste cap de portarul Vointei Sibiu.

Din cate se pare, Danalache a asteptat pretextul ideal pentru a divorta, ca sa isi poata trai in liniste noua idila, cu ganduri chiar de oficializare, si tocmai din acest motiv a recurs la o desparire cu scandal mediatizat.

Desi nu putem baga mana in foc ca portarul si-a inselat sotia, daca este sa judecam dupa cum a facut-o el, urmarind pozele de mai jos, nu putem trage decat o singura concluzie: Danalache a comis adulter dupa adulter…

Sursa: stl.ro

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. da ai dreptate :)) e rares forika. in pozele de la profil am mai vazut si blonda langa el si am vazut-o si in poza din club, EU CRED CA NEVASTA-SA ACUM ZICE CA LA INSELAT DAR O DA LA VREJEALA CA ARE O AMANTA 🙂 RUSINE FEMEIE, MIE IMI PLACE POZA CU BLONDA DE LA PROFILUL LUI 🙂 SI BRUNTEA E MAI BUNA DECAT NEVASTA-SA LUI REMUS. NU AI PIERDUT NIMIC E PLINA LUMEA DE FETE CAPUL SUS REMUS, CINE ARE MINTE ISI DA SEAMA CA ARTICOLUL ASTA E O MINCIUNA . RUSINE PENTRU CEL CE A SCRIS ASTA. VOI DE LA REDACTIE L-ATI CONTACTAT PE REMUS A VEDETI CE ZICE SI EL??????? SA VEDEM CE REACTIE ARE SI CE ARE DE SPUS??????? HAI SIBIUL

  2. idiotilor ala din spatele lui e Rares Forica nimeni altul decat cumnatul lui asa ca nu mai vorbiti aiurea