csu sibiu nu a mai plecat spre tg. jiu. partida a fost amânată din nou

csu sibiu nu a mai plecat spre tg. jiu. partida a fost amânată din nouCSU Sibiu a amânat din nou meciul cu Energia Rovinari după ce partida programată iniţial pentru data de 4 februarie a fost reprogramată pentru 14 februarie.  Condiţiile atmosferice au făcut ca deplasarea spre Tg. Jiu să fie deocmdată imposibil de făcut. Meciul se va disputa totuşi joi sau vineri.

Gruparea sibiană de baschet CSU Atlassib Sibiu nu a mai plecat în această dimineaţă către Tg. Jiu. Sibienii urmau să dispute pe 14 februarie partida restanţă cu Energia Rovinari, dar condiţiile atmosferice au făcut ca jucătorii lui Cătălin Vulc să nu poată să meargă spre oraşul din judeţul Gorj, conform csusibiu.ro.

Meciul reprogramat pentru marţi a fost din nou amânat şi tot din cauza faptului că drumurile naţionale din sudul ţării sunt aproape impracticabile. Fedraţia Română de Baschet a informat luni dimineaţă pe cei de la CSU Sibiu, că meciul cu Energia Rovinari nu se mai dispută pe 14 februarie.

„Am vorbit cu cei de la FRB şi ne-au transmis să stăm acasă pentru că nu putem ajunge la Tg. Jiu. În aceste condiţii ne continuăm pregătirea specifică la Sibiu. Cel mai probabil vom juca joi sau vineri restanţa cu Energia Rovinari. O decizie în acest sens se va lua în zilele ce urmează, în funcţie de cum va evolua vremea şi dacă se vor ridica restricţiile de circulaţie din trafic”, a explicat pentru csusibiu.ro, directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc.

Ultima oră

Comentariul meu