crucea roșie sibiu lansează campania „apel pentru persoanele izolate de zapada”

crucea roșie sibiu lansează campania „apel pentru persoanele izolate de zapada”Crucea Rosie, Filiala Sibiu,  lanseaza un apel umanitar catre sibienii cu suflet mare pentru a veni in sprijinul persoanelor blocate de nameti, izolate si fara posibilitati de aprovizionare in judetele Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Botosani, Bacau, Iasi, Arad, Braila, Neamt, Satu Mare, si Ilfov.

Începând din 13 februarie, sibienii care vor sa contribuie cu alimente greu perisabile  pot face donatii prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii, Filiala Sibiu în hypermarketurile  Carrefour, Real si  Metro.

Urnele de Crucea Rosie in care pot fi depozitate alimentele sunt amplasaste la intrarea in magazine. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa.

S-a organizat un punct de colectare  si la sediul Academiei Foretelor Terestre din Sibiu, din strada Revolutiei, nr  3 – 5, unde se primesc alimente greu perisabile, apa si pături intre orele 08 – 19

De asemenea se pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane www.crucearosie.ro sau in conturile special deschise de Crucea Rosie Româna la BRD – Agentia Piata Romana:

LEI  :  RO36BRDE410SV51618614100

EUR : RO71BRDE410SV51618884100

USD  : RO29BRDE410SV18793954100

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, pături, produse de igiena necesare persoanelor sinistrate.

Crucea Rosie Romana pune la dispozitia persoanelor interesate sa ajute cu bani sau alimente numerele de telefon: 021 /3171710 sau 0748 238 024 unde pot solicita informatii suplimentare.

Crucea Rosie, Filiala Sibiu, participa la aceasta campanie alaturi de toate filialale de Cruce Rosie din Romania  si este alaturi de autoritatiile locale in demersurile acestora.

Speram ca prin apelul nostru, sibienii sa dovedeasca aceasi solidaritate pe care au demonstrat-o si in trecut.

 

Ultima oră

Comentariul meu