muzeul naţional brukenthal şi cnm astra prezentate în broşuri

muzeul naţional brukenthal şi cnm astra prezentate în broşuriBroşurile prezintă pe lângă un scurt istoric al unităţilor, o descriere a muzeelor care alcătuiesc respectiva unitate.

“Proiectul Sibiu Baroc Update presupune realizarea instrumentelor care să asigure promovarea Sibiului ca locaţie de turism cultural atât pentru turiştii care doresc să viziteze oraşul, dar şi pentru promovarea oraşului la târgurile de profil, pentru a atrage potenţialii turişti. Vom edita broşuri pentru fiecare traseu, acestea pe care le prezentăm astăzi fiind primele trei” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Primăria Sibiu a publicat două broşuri care prezintă cele două importante unităţi muzeale din Sibiu: Muzeul Naţional Brukenthal şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA.

Broşurile prezintă pe lângă un scurt istoric al unităţilor, o descriere a muzeelor care alcătuiesc respectiva unitate.

Prezentarea Muzeului Naţional Brukenthal descrie Muzeul Naţional Brukenthal, Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Vânătoare „August von Spiess”, Galeria de Artă Contemporană, Casa Albastră, Casa Altemberger, Muzeul de Istorie Naturală, Sala cu frescă, dar şi activitatea editorială a Muzeului şi o hartă unde sunt identificate toate muzeele care alcătuiesc această unitate.

Broşura de prezentare a Complexului Naţional Muzeal ASTRA include descrierea Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA cu grupele sale de gospodării tematice, a Muzeului Civilizaţiei Transilvane ASTRA, a Muzeului de Etnografie Universală “Franz Binder” cu exponatele sale ce vorbesc despre cultura şi arta popoarelor lumii şi a Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Săsească “Emil Sigerius”.

Ultima oră

Comentariul meu