update: cântăreaţa whitney houston a murit la varsta de 48 de ani

Cântăreaţa Whitney Houston a murit sâmbătă, la vârsta de 48 de ani. Cauza morţii sale nu este cunoscută, însă în ultimii ani, Whitney a avut mari probleme cu drogurile.

update: cântăreaţa whitney houston a murit la varsta de 48 de ani

Vestea a fost anunţată de către managerul cântăreţei, Kristen Foster, care a refuzat să dea mai multe detalii despre motivul morţii cântăreţei sau locul în care se află corpul acesteia, notează CBSNews.com.

 Ulterior s-a aflat că Whitney Houston a fost găsită fără viață într-un hotel din Beverly Hills.

Houston se afla sâmbătă  în Hotelul Beverly Hilton pregătindu-se pentru o petrecere inainte de premiile Grammy, organizată de Clive Davis, magnatul muzicii care a descoperit-o pe cântăreață, în timp ce aceasta cânta cu mama ei într-un club din New Jersey.

Poliția Beverly Hills a confirmat ca a răspuns unui apel din partea hotelului, iar corpul divei a fost găsit în cameră, in jurul orei 15.30, ora 1.30, duminică, ora României. Paramedicii au încercat să o reanimeze timp de 20 de minute, fără succes.  Corpul nu prezenta urme de violență, a asigurat poliția care investighează cauza decesului.

Joi, ziariștii și personalul hotelului au observat starea confuză a artistei care se comporta agresiv.

Cântăreaţa a avut o carieră de succes ca regină a muzicii pop, însă vocea şi imaginea sa au fost distruse de consumul de droguri. “Marele demon este în mine. Sunt când cel mai bun prieten al meu, când cel mai mare dușman.”, a declarat Whitney Houston la  ABC în 2002.

YouTube video

Houston s-a născut în Newark (New Jersey) în august, 1963. Când era mică, era nelipsită din corul bisericii baptiste. A ajuns faimoasă în 1985, când a publicat primul album, ce purta numele ei, și care s-a vândut în 25 de milioane de exemplare în toată lumea. De atunci a mai scos șapte discuri și a realizat coloana sonoră la trei filme, cel mai celebru fiind “Bodyguard”, cu Kevin Costner. Houston a câștigat 5 premii Grammy și a vândut 70 de milioane de discuri. În total a primit 22 de premii muzicale în Statele Unite, mai mult decât oricare altă cântăreață.

YouTube video

Bobby Brown i-a trimis un sărut către cer

Whytney Houston a lăsat în urmă pe fiica ei, Bobbi Kristina și pe fostul ei soț Bobby Brown, cu care a împărțit scandaluri, succese profesionale și dependența de cocaină și marijuana, până la divorțul lor din 2007.  Brown a aflat de moartea lui Whitney Huston în timpul unui concert din Mississippi ți a izbucnit în plâns de mai multe ori în timpul acestui. La finalul uneia dintre melodiile pe care le-a cântat, Bobby Brown a strigat la microfon: “Whitney, I love you!” și a trimis un sărut către cer.

După succesul din anii 90, Whitney Houston a revenit în topurile europene în 2009, când a fost numprul unu cu  ultimul album “I Look to You”.

 

Ultima oră

Comentariul meu