încă un sibian a murit din cauza frigului. avea doar 29 de ani

încă un sibian a murit din cauza frigului. avea doar 29 de aniÎn ultimele 48 de ore, din cauza temperaturilor scăzute, pe raza municipiului Sibiu, s-a înregistrat un caz de deces din cauza hipotermiei. La sosirea echipajului S.M.U.R.D., bărbatul se afla în stop cardio-respirator neresuscitat.

La solicitarea venită prin sistemul 112, un echipaj al ambulanţei S.M.U.RD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex bărbătesc, în vârstă de aproximativ 29 de ani, căzută în stradă pe şoseaua  Alba Iulia, în municipiul Sibiu.

La sosirea echipajului S.M.U.R.D., bărbatul se afla în stop cardio-respirator neresuscitat. Victimei i s-au acordat manevre de resuscitare şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu.

Cu acestă ocazie, facem un apel în scopul informării cetăţenilor, că persoanele aflate în dificultate pot beneficia de servicii sociale, la „Adăpostul de Noapte” din str. Piaţa Iancu de Hunedoara, nr. 8 şi la Asociaţia „ Breaking the wall”- „Casa Bună”, str. E.A. Bieltz, nr. 69, iar în cazul în care observă persoane care necesită îngrijiri medicale, suspecte de hipotermie, să anunţe imediat organele abilitate prin apelul unic de urgenţă 112.

 

Ultima oră

Comentariul meu