video: sâmbătă se lansează noul bmw seria 3 la contempo cars sibiu

video: sâmbătă se lansează noul bmw seria 3 la contempo cars sibiuEvenimentul are loc sâmbătă 11 februarie, la ora 10.00, la BMW Contempo Cars Sibiu, iar invitații au posibilitatea să testeze noua bijuterie a constructorului german. Mașina este disponibilă la prețuri ce încep de la 29.500 euro.

Sibienii se vor putea bucura și el de o lansare ca la carte pentru noul model de la BMW, seria 3. Așa cum era de așteptat, berlina bavareză este mai spațioasă și mai verde decât generația precedentă. Sedanul premium de clasă medie împrumută un pic din limbajul de design regăsit pe Seria 1, partea frontală a acestuia fiind dominată de blocurile optice ascuțite care au adoptat tehnologia LED pentru iluminarea diurnă, în timp ce capota prezintă două nervuri proeminente.

De asemenea, posteriorul noii Serii 3 se aseamănă cu un alt model BMW, anume fratele mai mare Seria 5. Totuși, cea mai mare reușită stilistică întreprinsă de designerii BMW în cazul celei de-a șasea generații a berlinei nemțești este profilul de mare efect vizual, musculos, dar în același timp fluid.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu