interlopul sibian adrian tâmplaru socializează pe facebook din spatele gratiilor penitenciarului craiova

interlopul sibian adrian tâmplaru socializează pe facebook din spatele gratiilor penitenciarului craiovaCel mai temut interlop sibian are 3.500 de prieteni pe pagina de facebook si are postate fotografii de când era în libertate. Tâmplaru are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 8 ani.

Deţinutul sibian se află în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova şi socializează la vedere pe Facebook, conform adevarul.ro.

Adrian Tâmplaru a fost condamnat în anul 2007 de către Tribunalul Dolj la opt ani de închisoare cu executare. A fost acuzat de constituire, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, acte cu violenţă, luare de taxă de protecţie, tentativă de omor, ultraj, proxenetism şi şantaj.

Adrian Tâmplaru, din clanul „Tâmplarilor”, este mai rezervat în privinţa apariţiilor pe Facebook. Din spatele gratiilor, el încărcat pe contul său doar 12 poze, iar într-o fotografie apare alături de fosta formaţie Elegance. Puşcăriaşul are 3.483 de prieteni, iar pe prima pagină a scris şi câteva cuvinte despre el. „Întotdeauna am încercat să ştiu ce vreau (sau mai bine zis am ştiut ce vreau) şi niciodată nu am renunţat la visurile şi idealurile mele, indiferent de risc, sacrificiu, preţ sau consecinţe, iar atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva şi ai suficientă ambiţie, Universul lucrează în favoarea ta. Nu renunţ niciodată!!!”, a postat pe pagina de socializare Tâmplaru, citat de adevarul.ro.

Nu au voie cu telefoane mobile dar socializează la greu
Conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă (PMS) din Craiova susţine că nu se poate face dovada, cu mijloacele tehnice de care dispune unitatea, că acele conturi sunt accesate de către persoanele private de libertate.

„Deţinuţii nu au voie să deţină telefoane mobile, iar în urma percheziţiilor care au avut loc, atunci când au fost descoperite astfel de obiecte, imediat au fost confiscate”, a spus Adrian Becheanu, directorul PMS Craiova. Cu toate acestea, chiar în timp ce şefii penitenciarului răspundeau întrebărilor legate de fotografiile deţinuţilor pe conturile de socializare, Adrian Tâmplaru se împrietenea pe Facebook cu unul dintre reporterii „Adevărul”.  Sursa: Adevarul.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. baiii, Cozma, am asa o vaga impresie ca pe tn te cam roade invidia…de la o posta se observa frustrarea ta…..FRUSTRATULE!!! bravo Adi, tine’o tot asa! you are the best! 😉

  2. da care e problema,daca esti la puscarie nu mai poti socializa ,bai ceausestilor .ce ti=-as rupe picioarele tie ala care ai scris articolu/bai comunistilor,frecavas in anus.in toate tarile civilizate au computere in puscarie indiferent ce ai facut .toata luumea greaseste,dar e vina societatii romaneste imputitecare da sa manace numai la pizdele din guvern.bai lasati oamenii sa socializeze si sa se reabiliteze ,bulangiilor.repede voi cu critica.traiasca facebook.bravo adriane cinste tie,si cat mai multi prieteni.si cand te eliberezi o sa fie si mai bine ,pentru cine stie.sanatate la toti si lasati oamenii in pace numai o ardeti pe laspate ca pizdele

  3. Pai ia uitati-va putin la prieteni acestuia o sa vedeti o multime de infractori aflati dupa gratii care au cont pe facebook il updateaza in fiecare zi de dupa grati. cel mai bun exemplu este bunul lui prieten Judele. Dar sunt mult mai multi. Ce sa ii faci daca sistemul „Basescian” permite unor astfel infractori sa se comporte la puscarie ca intr-un sejur.