un şofer rupt de beat a „parcat” într-un semafor din piaţa unirii
Foto: sibiul.ro
un şofer rupt de beat a „parcat” într-un semafor din piaţa unirii
Foto: sibiul.ro

Un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu maşina într-un stâlp de susţinere a semafoarelor electrice.

În după-masa zilei de ieri, 7 februarie a.c., în jurul orelor 1840, în Piaţa Unirii din municipiul Sibiu s-a produs un autoaccident soldat doar cu pagube materiale, un conducător auto intrând în coliziune cu stâlpul de susţinere a unui semafor electric.

La faţa locului a fost direcţionat un echipaj al Biroului Rutier Sibiu, poliţiştii stabilit faptul că M. Vasile (29 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), în timp ce conducea autoturismul pe str. E. Cioran, la intrarea pe bvd-ul Corneliu Coposu a intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al semaforului electric aflat pe partea stânga a sensului de mers.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu alcoolemie ce depăşeşte limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002, republicată”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu