cum se vede lumea prin ochii unui copil cu autism? aflaţi la biblioteca astra

cum se vede lumea prin ochii unui copil cu autism? aflaţi la biblioteca astraJoi, 9 februarie 2012, de la ora 12:00, la sediul Bibliotecii ASTRA Sibiu, in foaier, va avea loc vernisajul primei expozitii de desene a lui Gabriel Popa, un copil de zece ani, care sufera de autism.

Vernisajul va fi urmat, de la ora 12:30, de o conferinta de presa, in cadrul careia, reprezentanti ai Bibliotecii Judetene ASTRA Sibiu alaturi de reprezentanti ai Fundatiei „Un copil, o speranta”, vor prezenta presei proiectul „Eu sunt Eu – Atelier de Biblioterapie” – proiect in cadrul caruia este organizat, ca prim eveniment dintr-o serie mai ampla, vernisajul mai sus amintit.

Proiectul „Eu sunt Eu – Atelier de Biblioterapie” este un proiect interdisciplinar, implementat de Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu si Fundatia „Un copil, o speranta” Sibiu prin care initiatorii isi propun sa participe in mod activ la cresterea nivelului de intelegere si acceptare de catre comunitate a copiilor cu nevoi speciale  (autism si handicap neuropsihomotor) si mai ales la integrarea in societate a acestor copii.

 

Ultima oră

Comentariul meu