Poliţistul sibian Lucian Neamţiu acuzat de trafic de influenţă pe lângă un judecător din Sălişte

Poliţistul sibian Lucian Neamţiu acuzat de trafic de influenţă pe lângă un judecător din SălişteProcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că Lucian Nemţiu ar  fi primit de la un afacerist din Tulcea bani pentru cazarea timp de trei zile într-un hotel de la litoralul Mării Negre.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor:
NEAMŢIU LUCIAN-MIRON, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul I.P.J. Sibiu, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă şi
SANDU MARIAN, administrator al SC Postu Trans SRL Turcoaia, jud. Tulcea, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de cumpărare de influenţă.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:
În perioada mai-iunie 2011, inculpatul Neamţiu Lucian-Miron, ofiţer de poliţie judiciară, cu gradul profesional de comisar, a acceptat de la inculpatul Sandu Marian promisiunea obţinerii unor foloase materiale constând în cazare pentru 3 nopţi în 3 camere la un hotel într-o staţiune turistică de pe litoral şi a obţinut efectiv folosul material constând în suma de 4.721 lei, reprezentând contravaloarea cazării. Foloasele au fost obţinute în schimbul intervenţiei sale pe lângă preşedintele Judecătoriei Sălişte, jud. Sibiu, astfel încât acesta din urmă să admită plângerea contravenţională depusă de Sandu Marian într-un dosar civil pe care magistratul urma să îl soluţioneze şi care ar fi avut drept consecinţă restituirea permisului de conducere.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Alba-Iulia.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Suntem un grup de soferi care am lucrat la CipiTrans fratele alu Lucian Neamtiu pe numele Ciprian Neamtiu ,si care nu nea platit salarile pe ultima luna !SA II FIE RUSINE !!!Sa nu apeltai la aceasta firma Sa te ia dragu pe tine , mata si pe tacto! La multi ani !! Vejnica pomenire !!

  2. Suntem un grup de soferi care am lucrat la CipiTrans fratele alu Lucian Neamtiu pe numele Ciprian Neamtiu ,si care nu nea platit salarile pe ultima luna !SA II FIE RUSINE !!!Sa nu apeltai la aceasta firma

  3. Suntem un grup de soferi care am lucrat la CipiTrans fratele alu Lucian Neamtiu pe numele Ciprian Neamtiu ,si care nu nea platit salarile pe ultima luna !SA II FIE RUSINE !!!