cinemateca tiff: paris, je t’aime – oraşul iubirii, joi la librăria humanitas sibiu

cinemateca tiff: paris, je t’aime – oraşul iubirii, joi la librăria humanitas sibiuCinematecii TIFF continuă joi, 9 februarie, de la 20:00, la Librăria Humanitas din Sibiu, cu un film romantic de excepţie: Paris, je t’aime – Oraşul iubirii.

În Paris, dragostea e pretutindeni. În barurile şi cafenelele oraşului. Sub Turnul Eiffel. Chiar şi în metroul care merge pe sub străzi. În “Paris, je t’aime” pregatiţi-vă să vedeţi oraşul într-un mod cum nici nu v-aţi putea imagina. Este Parisul văzut prin ochii celor mai aclamaţi cineaşti din lume, incluzându-i pe: fraţii Coen, Gus Van Sant, Isabel Coixet, Walter Salles, Alexander Payne sau Sylvain Chomet.
Fiecărui regizor i s-a cerut să spună o poveste, plasată într-unul dintre cartierele oraşului. Rezultatul este un caleidoscop de bucurii, separări, imprevizibile întâlniri ciudate şi, mai ales, de iubire. Cu o incredibilă distribuţie internaţională, incluzând actori ca Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche şi Steve Buscemi, ‘Paris, je t’aime” vă va arăta o faţă a Parisului pe care nu aţi mai văzut-o niciodată, şi vă va reaprinde flacăra pentru cel mai romantic oraş de pe Glob.
Cinematecii TIFF Sibiu se desfăşoară în perioada 26 ianuarie – 29 martie, la Librăria Humanitas şi Teatrul Gong.

Biletul de intrare la proiecţii este de 5 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu