video foto un logan a ”zburat” peste giratoriul de vizavi de aeroportul sibiu. doi oameni au murit

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Sebeș. Două persoane au murit pe loc.

Un bărbat de 52 de ani din Târgoviște și o femeie de 68 de ani, domiciliată în orașul Zlatna din județul Alba au murit pe loc după ce o Dacia Logan, a lovit în plin sensul giratoriul din apropierea aeroportului Sibiu, iar apoi s-a înfipt pur și simplu într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.[nggallery id=810]

”Din primele cercetări a rezultat faptul că șoferul autovehiculului marca Logan înmatriculat în București a pierdut controlul volanului și s-a izbit de stâlp, pe fondul vitezei excesive”, a spus comisarul Constantin Crăciun, din cadrul Biroului Rutier Sibiu, pentru adevarul.ro. Video: adevarul.ro

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Am miopie catre forte si nu mi sa intamplat niciodata sa ”incalec” un sens giratoriu… asta asa pentru anumiti ”DOCTORI” specialisti ce posteaza peaici .

    @ val
    Aceste sensuri giratorii si-au dovedit eficienta prietene , nu incape indoiala ! Nu e nimeni in afara soferului de vina , daca si-a propus sa intre in municipiu cu o viteza compusa din 3 cifre !
    In plus de mentionat este faptul ca sensul acela era semnalizat cat se putea de bine… sunt ferm convins ca era fie beut fie obosit soferul !

  2. Daca nu suferi de miopie „forte” si sti sa citesti semnele de circulatie, sau daca nu ai carnet de „pitesti” atunci n-ai teama !!!
    Numai ca nu-ti „sar in ochi” toate presemnalizarile facute… insa daca circuli „beat” de viteza nu poti avea un alt sfarsit.
    Baga mare !

  3. Faceti cit mai multe sensuri giratorii ca sa omoriti oamenii. Aceste sensuri au aceleasi nr de puncte de conflict ca si o intersectie normala. Timpul va demonstra ca aceste anu au decit rolul de amicsora viteza de deplasare si sint capcane pt soferii care nu cunosc drumul respectiv