video se primesc cereri pentru avize de vânzare a produselor pentru sf. valentin şi 1-8 martie

video se primesc cereri pentru avize de vânzare a produselor pentru sf. valentin şi 1-8 martieComercianţii pot solicita în următoarele două săptămâni avize pentru ocuparea domeniului public atât pentru sărbătoarea Sf. Valentin cât şi pentru 1-8 martie.

Aceştia vor putea comericializa cadouri pentru Sfântul Valentin pe strada Nicolae Bălcescu, în perioada 13 – 15 februarie. Cererea tip, copia după cartea de identitate şi copia după autorizaţia de funcţionare sau certificatul de înregistrare pot fi depuse la Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat pentru obţinerea avizului de ocupare a domeniului public. Dosarele se primesc în perioada 6 – 10 februarie, la registratura Serviciului din Piaţa Mică, nr. 22.

Pentru perioada 1-8 martie comercianţii pot depune documentele în perioda 6 – 17 februarie. Pentru 1 martie perioada pe care se va emite aviz va fi 27 februarie – 2 martie, iar pentru 8 martie, perioada stabilită pentru comercializarea produselor specifice este 5-8 martie. Avizele se vor elibera pentru strada Nicolae Bălcescu şi, în funcţie de numărul de cereri, va fi pusă la dispoziţie şi altă locaţie.

Comericianţii pot solicita ocuparea unei suprafeţe de minim 2 metri pătraţi şi maxim 8 metri pătraţi. Costul este de 1leu/mp/zi pentru persoanele fizice şi 3 lei/mp/zi pentru persoanele juridice.

În  2011, pentru Sfântul Valentin au fost emise 22 de avize, iar în perioada 1 – 8 martie 2011 un număr de 293 de comercianţi au plătit ocuparea domeniului public.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu