ninsorile închid valea oltului. dn7 blocat de la veştem până la piteşti

ninsorile închid valea oltului. dn7 blocat de la veştem până la piteştiCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că DN7 pe relaţia Veştem – Rm. Vâlcea – Piteşti a fost închis traficului rutier. IPJ Sibiu confirmă informaţia.

„Toate autoturismele sunt redirecţionate spre Braşov pe DN1 de la postul Veştem”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Traficul va fi redeschis în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice. CNADNR roagă participanţii la trafic să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră în vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducătorii auto trebuie să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

 

Ultima oră

Comentariul meu