eric de oliveira: "poate mă întorc în românia. iubesc ţara asta!"

eric de oliveira: "poate mă întorc în românia. iubesc ţara asta!"Fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, joacă din ce în ce mai bine la Karpaty Lvov. Brazilianul spune că regretă ratarea transferului la Dinamo, dar speră să revină la un moment dat în România: “Iubesc ţara asta”

eric de oliveira: "poate mă întorc în românia. iubesc ţara asta!"

“Azi am avut un amical foarte bun, Dinamo s-a întârit prin transferurile pe care le-a făcut în această iarnă. Eu am jucat 45 de minute, am alergat cât am putut. Colegii m-au întrebat dacă am mai jucat împotriva lui Dinamo, le-am zis că i-am bătut o dată când jucat la Gaz Metan, cu golul meu”, a declarat Eric la Digi Sport.

“Poate mă întorc în România”
“Din păcate, transferul meu la Dinamo a picat. Dar asta este, am rezolvat problemele la noua mea echipă. Poate mă întorc în România la un moment dat, iubesc ţara, este ţara care m-a făcut mare”, a mai spus brazilianul.

“Pârvulescu trebuie să muncească mult”
“Pârvulescu? Sper să aibă mari bucurii la Steaua, să se califice mai departe în primăvara europeană. Îl voi urmări împreună cu familia mea şi-i vom ţine pumnii. Trebuie să muncească mult”, a mai spus Eric

Ultima oră

Comentariul meu