galeriile lui steaua, dinamo, rapid, u şi cfr cluj, voinţa sibiu şi gaz metan, protestează sâmbătă în centrul sibiului

galeriile lui steaua, dinamo, rapid, u şi cfr cluj, voinţa sibiu şi gaz metan, protestează sâmbătă în centrul sibiuluiAsociaţia Suporterilor Români strânge sâmbătă fani ai sportului şi fotbalului din Bucuresti (Dinamo, Steaua, Rapid), grupul HONOR et PATRIA, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca ( -U- si CFR ), Arad, Oradea, Hunedoara, Brasov, Galati, Vaslui, Pitesti, Constanta, Tulcea, Alba-Iulia, Medias si evident Sibiu.

„Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care stiu sa spuna „NU”, cand legi nedrepte si bastoane nemiloase te obliga sa taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viata cotidiana decat de orice sport. Pentru cei care pot vedea dincolo de propaganda mass-mediei. Pentru cei LIBERI. Pentru ca meritam”. Aşa sună mesajul adresat suporterilor din România.
Mitingul va avea loc la ora 18.00 în Piaţa Mare, iar autocarele din Bucureşti vor pleca la ora 10.00 către Sibiu. Este vorba de aproximativ 6 autocare ce vin din Capitală.

Orase care si-au anuntat deja participarea : Bucuresti (Dinamo, Steaua, Rapid), grupul HONOR et PATRIA, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca ( -U- si CFR ), Arad, Oradea, Hunedoara, Brasov, Galati, Vaslui, Pitesti, Constanta, Tulcea, Alba-Iulia, Medias si evident Sibiu.

Se mizează pe prezenţa a aproximativ 1.500 – 2.000 de suporteri la evenimentul din Piaţa Mare a Sibiului.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. @Puiu: ce legatura are protestul cu echipa din orasul Sibiu?

    pai si daca ar fi in regula cu echipa tu ai garantia ca te vei manifesta liber pe stadion cu actuala lege 4/2008 ?

  2. Protesteaza impotriva arbitrilor care au furat echipa noastra Vointa Sibiu, sau au si uitat?