foto sibienii către primărie prin intermediul ora de sibiu: “ faceţi ceva cu străzile secundare pline de gheaţă!”

foto sibienii către primărie prin intermediul ora de sibiu: “ faceţi ceva cu străzile secundare pline de gheaţă!”Mai mulţi cititori au semnalat prin intrmediul poştei electronice faptul că după ninsorile căzute săptămâna trecută, municipalitatea nu a deszăpezit nici acum străzile secundare. Trotuarele sunt şi ele o problemă, majoritatea fiind acoperite de gheaţă.

O situaţie destul de gravă este în zona blocurilor de pe Mihai Viteazu, Iorga, Luptei şi Rahovei.

Ştefan Grozavu ne-a trimis şi câteva fotografii alături de strigătul de ajutor trimis pe adresa redactia@oradesibiu.ro.

“Fac un apel prin intermediul dumneavoastra la autoritatile locale, care din cate se pare au uitat total de strazile secundare!!! Asa ceva este de neinchipuit! Traim in secolul XXI , suntem toti platitori de taxe si impozite si priviti cum arata strazile pe care locuim!!!

Pline de gheata  de iti e frica sa mergi cu masina sau pe jos.  Zilnic cad persoane in varsta. Cel putin 15-20 patesc asa ceva.

Zona la care fac referire este Aleea Infanteristilor, strada Luptei cat si strazile din imprejur. Inteleg ca prioritate au strazile si arterele principale dar acelea sunt uscate şi se circulă foarte bine.

foto sibienii către primărie prin intermediul ora de sibiu: “ faceţi ceva cu străzile secundare pline de gheaţă!”Faceti ceva draga autoritati locale si la strazile secundare!!!!!”, spune Ştefan.

SPUNE ŞI TU PĂREREA TA! PE STRADA TA CUM SE CIRCULĂ?

Ora de Sibiu te cheamă să facem un recensământ al străzilor cu probleme în această perioadă. Postează un comentariu aici si pe pagina noastră de FACEBOOK sau o fotografie cu strada ta ca să atragem atenţia autorităţilor abilitate!

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Aveti in vedere si cartierul Ciresica, cartier unde nu se mai poate circula pe jos din cauza ghetii.