foto: prima ninsoare dă traficul peste cap la sibiu în cartiere. update info şi video

foto: prima ninsoare dă traficul peste cap la sibiu în cartiere. update info şi videoUtilajele firmelor de deszapezire ale firmelor contractate de Primaria Sibiu sunt pe strazi inca de marti seara, de la ora 19.00. Chiar și așa carosabilul este parțial acoperit de zăpadă și pe străzile principale. Pe arterele secundare din cartiere mașinile circulă cu dificultate.

Municipalitatea spune că pâna la ora 8.00 in dimineata zilei de miercuri au fost efectuate 46 de iesiri in teren cu 9 utilaje de deszapezit si 2 ifroane care incarca materialele antiderapante.

”Aproximativ 300 de tone de sare si 5 tone de clorura de magneziu au fost imprastiate pe strazile din Sibiu. Utilajele vor ramane in teren pana cand se va opri ninsoarea.”, spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Utilaje și în Păltiniș
Municipalitatea are utilaje de deszăpezire și în stațiunea Păltiniș.

”Este vorba de două utilaje de deszăpezire și un plug. Acestea vor rămâne acolo atâta timp cât va mai ninge”, a mai spus Mirela Gligore.[nggallery id=807]

Update – ora 15.59: Utilajele de deszapezire sunt inca in teren

Din aceasta dimineata de la ora 8 si pana la ora 15.30 acestea au efectuat inca 29 de curse. In centrul istoric s-a intervenit cu un utilaj si un plug de mai mici dimensiuni pe carosabil si o parte din trotuare. Utilajele vor ramane in teren pana cand ninsoarea se va opri.

Ultima oră

Comentariul meu