cum se circulă în județ: drumuri acoperite de zăpadă spre păltiniș, bâlea și în mărginimea sibiului

cum se circulă în județ: drumuri acoperite de zăpadă spre păltiniș, bâlea și în mărginimea sibiuluiSecția de Drumuri Naționale intervine cu 34 de utilaje pe DN1, DN7 și DN7C. Toate drumurile sunt deschise, dar pe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă.

Mircea Văleanu, director SC Poduri și Drumuri din cadrul Consilului Județean Sibiu a mărturisit că nu sunt probleme deosebite pe nicun drum județean în ciuda ninsorilor căzute în noaptea de marți spre miercuri. ”Nu avem probleme nicăieri. Se circulă peste tot în condiții de iarnă.  Drumul spre Păltiniș este acoperit de zăpadă în zona dispre platoul către stațiune, dar avem acolo utilaje ce degajează zăpada și se poate urca în stațiune. În zona Jina bate vântul, dar și acolo avem un tractor și o mașină cu lamă ce curăță zonele cu probleme. Nu este niciun drum județean închis”, a spus Mircea Văleanu.

Zăpadă pe DN7C
Și pe drumurile naționale se circulă bine. Peste 90 la sută din acestea sunt fără zăpadă. ”Avem strat de zăpadă doar pe DN7C, de la intersecția cu DN1 și până la Bâlea Cascadă. Se circulă în condiții de iarnă pe acest sector. În rest nu sunt probleme”, a spus Liviu Crețu de la Secția Drumuri Naționale Sibiu. Se intervine cu 34 de utilaje de deszăpezire.

Ultima oră

Comentariul meu