sibiul va avea o şcoală de buget-finanţe ce se transformă în hotel în weekend-uri galerie foto

sibiul va avea o şcoală de buget-finanţe ce se transformă în hotel în weekend-uri galerie fotoDirecţia Generală a Finanţelor Publice transformă fostul sediu de pe Calea Dumbrăvii din Sibiu într-o şcoală de buget-finanţe în care vor face cursuri numai angajaţi ANAF-ului din România. Investiţia se ridică la 2,5 milioane lei.

Directorul executiv al DGFP Sibiu a anunţat că fostul sediu al insituţiei pe care o conduce va fi transformat din 2013 într-o şcoală de buget-finanţe. „Am primit deocamdată suma de 1 milion de lei de la Guvern pentru începerea reabilitării imobilului. Vom avea acolo printre altele şi două săli mari de curs şi o cantină modernă. Capacitatea de găzduire va fi de 82 de locuri”a explicat Grigore Popescu.

Pentru amortizarea investiţiei, viitorul sediu al şcolii va fi folosit la final de săptămână ca hotel. „Vrem ca sâmbăta şi duminica locaţia să fie folosită ca hotel de agrement. Va fi un hotel de 2 stele ce va fi gata în 2013” a mai spus directorul de la DGFP Sibiu.

Investiţia totală se va ridica la aproximativ 2,5 milioane de lei, iar restul de bani vor veni tot de la Executiv.[nggallery id=806]

Ultima oră

Comentariul meu