video miclea, zăgrean, străuţ şi postolache fericiţi că au ajuns la voinţa sibiu

video miclea, zăgrean, străuţ şi postolache fericiţi că au ajuns la voinţa sibiuCei patru jucători aduşi în această iarnă la Voinţa Sibiu au mărturisit încă de la primele declaraţii oficiale că speră ca echipa lui Alex Pelici să rămână în liga 1 la finele acestei ediţii de campionat.

Iată primele declaraţii oficiale date de cei patru jucători la conferinţa de presă de prezentare oficială a lor.

Romulus Miclea:
„Mă bucur că am reuşit într-un final să ajung la Sibiu şi mulţumesc celor de la Voinţa că au ajuns la un acord cu cei de la Gaz Metan. Este un colectiv extraordinar aici cu care sper să îndeplinim obiectivul, respectiv să ne salvăm de la retrogradare”

Andrei Zăgrean:
„Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge la Sibiu să joc în liga 1, dar mai ales în fotbal viaţa îţi oferă şi astfel de momente plăcute. Una peste alta mă bucur că am ajuns la Voinţa şi vreau să ajut echipa să rămână în liga 1.

Ciprian Străuţ:
„Mă simt foarte bine aici asta şi datorită oamenilor pe care i-am găsit aici. Abia aştept să joc pentru Sibiu în liga 1”

Marius Postolache:
„Mă bucur foarte mult că am reuşit să intru în familia Voinţa Sibiu şi sper să nu plec prea curând de aici. Sper să scăpăm de retrogradare la finele campionatului.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu