live sibienii au pornit în a opta zi de proteste. aproximativ 1.000 de oameni participă la miting update foto

live sibienii au pornit în a opta zi de proteste. aproximativ 1.000 de oameni participă la miting update fotoJoi seară au fost cei mai puţini protestatari din ultimele şapte zile la Sibiu. Aseară aproximativ 1.200 de oameni au ieşit în stradă ca să îşi arate din nou nemulţumirea faţă de preşedintele Băsescu şi Guvernul lui Boc. Vineri la ora 18.00 oamenii revin la proteste.

Scăderea numărului de protestatari ce au participat la mitingul de joi seară poate fi pusă pe seama frigului de afară. Totuşi în această seară protestanţii revin la ora 18.00 în Piaţa Mare, iar de aici urmează protestele pe acelaşi traseul ca şi până acum: Piata Mare – strada N. Balcescu – Piata Unirii – Calea Dumbravii – Bdul Mihai Viteazu şi retur.

Update

Aproximativ 300 de sibieni au plecat din Piaţa Mare spre Mihai Viteazu. Pe drum numărul lor a crescut la aproximativ 1.000.

Încă 4 zile oficiale de mitinguri

Reaminitim că luni Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a Primăriei Sibiu, a avizat desfasurarea marsurilor asa cum a fost si solicitat: in perioada 16 -24 ianuarie, intre orele 18.00 si 21.00.

Traseul pe care participantii trebuie sa il respecte este: Piata Mare – strada N. Balcescu – Piata Unirii – Calea Dumbravii – Bdul Mihai Viteazu. „Masurile de ordine vor fi asigurate de Politia Municipiului Sibiu, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Sibiu si Politia Locala Sibiu”, spune Mirela Gligore, de la Primăria Sibiu. imagini preluate de pe sibiu.ro.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI ÎN DIRECT DE LA PROTESTELE DIN CENTRUL SIBIULUI!

Click AICI şi AICI pentru imagini diferite!

[nggallery id=802]

Ultima oră

Comentariul meu