video: peste 1.000 de persoane au protestat pentru a șaptea zi consecutivă la sibiu. ”jos băsescu”, sloganul favorit al protestatarilor

video: peste 1.000 de persoane au protestat pentru a șaptea zi consecutivă la sibiu. ”jos băsescu”, sloganul favorit al protestatarilorProtestele sibienilor au continuat şi joi seară. Oamenii s-au strâns la ora 18.00 în Piața Mare și au mărșăluit prin oraș. Chiar dacă au fost mai puțini decât în serile anterioare, oamenii au strigat din nou împotriva lui Băsescu și a Guvernului lui Boc.

Sibienii au ieșit și joi seară din case, îndurând cu stoicism frigul de afară. Oamenii au scandat din nou împotriva președintelui României, pe traseul cu plecare și sosire din Piața Mare.

Sibienii au demonstrat în mod pașnic, iar mitingul de joi seară s-a desfășurat fără incidente.

Vineri încă o zi de proteste

Reaminitim că luni Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a Primăriei Sibiu, a avizat desfasurarea marsurilor asa cum a fost si solicitat: in perioada 16 -24 ianuarie, intre orele 18.00 si 21.00.

Traseul pe care participantii trebuie sa il respecte este: Piata Mare – strada N. Balcescu – Piata Unirii – Calea Dumbravii – Bdul Mihai Viteazu. „Masurile de ordine vor fi asigurate de Politia Municipiului Sibiu, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Sibiu si Politia Locala Sibiu”, spune Mirela Gligore, de la Primăria Sibiu. imagini preluate de pe sibiu.ro.

Urmăriți mai jos imagini video din mijlocul protestatarilor din Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu