sibiul are parte de un concert direcţia 5 chiar de valentine’s day

sibiul are parte de un concert direcţia 5 chiar de valentine’s dayA devenit deja traditie ca in luna februarie Directia 5 sa sustina concerte tematice, daruind publicului melodii de dragoste si nenumarate surprize. Si in 2012, Directia 5 continua seria concertelor cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Cu acest prilej, indragita trupa romaneasca va ajunge pe 17 februarie  la Sibiu, cu un nou concert special – “Valentine’s Day”, eveniment ce se va desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 19:00.

In atmosfera specifica celei mai romantice zile din an, membrii trupei Directia 5 promit fanilor sibieni un concert de neuitat ce va cuprinde atat cantecele de dragoste lansate cu succes pe parcursul anilor, dar si compozitii noi. Pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu vor rasuna melodii celebre precum: “Seductie“, “Sunt fericit“, “Esti ingerul meu“, “Daca ai sti“, “Povestea noastra“, “Am nevoie de tine” sau „Iti multumesc“.

Biletele au fost puse in vanzare la pretul de 50 de lei si sunt disponibile la casa de bilete a salii de spectacol „Casa de Cultura a Sindicatelor”.

Ultima oră

Comentariul meu