cățel cu pancarte cu mesaje împotriva lui ”băse” la sibiu

cățel cu pancarte cu mesaje împotriva lui ”băse” la sibiuNumărul participanţilor la acţiunea de protest din municipiul Sibiu a ajuns, joi seară, la circa 1.200 de persoane, care mărşăluiesc prin oraş, printre manifestanţi fiind şi o femeie cu un căţel care are pe el pancarte cu mesaje împotriva şefului statului şi a eutanasierii câinilor, anunță Mediafax.

În faţa sediului PDL Sibiu, protestatarii au lăsat un pahar de colivă, spunând că este „coliva lui Traian Băsescu”.

În rândul protestatarilor s-a aflat o femeie care şi-a adus şi căţelul, care se numeşte Hector şi care a avut pe el pancarte cu mesaje împotriva şefului statului şi a eutanasierii câinilor.

Femeia a declarat jurnaliştilor că „din cauza lui Traian Băsescu suferă şi câinii în această ţară”, ea rememorând perioada în care Traian Băsescu era primar al Capitalei şi a declanşat campania împotriva maidanezilor.

Pe Bulevardul Mihai Viteazu din oraş, în dreptul blocului de unde, luni seară, a fost aruncat un ghiveci cu flori, rănind un protestatar, demonstranţii au huiduit şi au strigat „La puşcărie! Să-l duceţi la puşcărie”.

O familie din localitatea sibiană Hosman a venit cu aproximativ 20 de pâini pe care le-a împărţit protestatarilor, în semn de solidaritate cu aceştia şi cu revendicările lor.

De asemenea, organizatorii acţiunii de protest au împărţit câteva zeci de pahare cu colivă, în timp ce se cânta prohodul actualilor guvernanţi.

Totodată, demonstranţii au cântat „Deşteaptă-te române” şi „Tu, Ardeal”.

Ultima oră

Comentariul meu