două accidente rutiere s-au produs marţi la şelimbăr şi sibiu

două accidente rutiere s-au produs marţi la şelimbăr şi sibiuPatru persoane au fost rănite sau au avut de suferit de pe urma celor două evenimente rutiere.

Pe fondul unei manevre bruşte în conducere, în după-masa zilei de ieri s-a produs un autoaccident pe DN 1, în afara localităţii Şelimbăr. Accidentul a avut loc în jurul orelor 15.00.

În urma cercetării efectuate la faţa locului de către echipa operativă s-au stabilit următoarele: G. Rareş, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, spre municipiul Sibiu, în urma unei manevre bruşte în conducere, la trecerea de pe o bandă de circulaţie pe cealaltă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, ca urmare a coliziunii cu o gură de canalizare, uşor înălţată faţa de nivelul solului.

În urma accidentului conducătorul auto a fost uşor rănit.

Cercetările în acest caz continuă.

Accident pe Maramureşului

Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, în cursul nopţii de 18 ianuarie a.c., în jurul orelor 01.15, s-a produs un accident rutier pe str. Maramureşului din municipiul Sibiu. În urma cercetării efectuate la faţa locului de către echipa operativă s-au stabilit următoarele: S. Alexandru (21 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea), în timp ce conducea autoturismul pe str. Maramureşului, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă şi pe un carosabil acoperit cu polei a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de susţinere a reţelei electrice. În urma accidetului, conducătorul auto a fost grav rănit, iar alţi doi pasageri au suferit vătămări corporale uşoare. Conducătorul auto şi pasagerii nu purtau centura de siguranţă.

Cercetările în acest caz continuă.

Ultima oră

Comentariul meu