vârciu, zara, mihai albu și dony vin să facă show la miss sibiu 2011

vârciu, zara, mihai albu și dony vin să facă show la miss sibiu 2011Resident Society Club, organizeaza vineri 20 ianuarie 2011, incepand cu orele 22.30, evenimentul „Miss Sibiu 2011”, concursul de frumusete care va aseza pe podiumul frumusetii pe cele mai frumoase trei fete din Sibiu.

Evenimentul le aduce la Sibiu pe unele dintre cele mai cunoscute vedete ale vietii mondene romanesti: Liviu Varciu in calitate de prezentator al concursului, cunoscutul creator de incaltaminte pentru femei Mihai Albu, va fi presedintele juriului care va desemna cele mai frumoase femei din Sibiu.
Alaturi de Mihai Albu, din juriu vor mai face parte cunoscutul VJ Mircea Zara, Alina Munteanu – manager Resident Society Club, Luciano – hair stylist sibian, Anca Scutea – creatoare de moda, Alin Mandrean – director marketing Golden Tulip Sibiu, Tibi Marian – impresar si Sorin Terchila și Alexandra Cheșcu.
Pe langa DJ-ii clubului, la eveniment atmosfera va fi intretinuta si de invitatul special, Dony, care va sustine un concert in cadrul caruia va interpreta si hit-ul “Hot Girls”.

Premii consistente pentru fetele care vor urca pe podium
Pentru finalistele concursului organizatorii au pregatit premii dintre cele mai diverse. Daca ocupanta locului intai si cea care va purta si titlul de “Miss Sibiu” va pleca acasa cu un premiu in bani in valoare de o mie de euro, iar ocupanta locului doi va castiga o excursie in Grecia, oferita de Tramp Travel, Mitichi si fotograful sibian Alex Burtea vor oferi sedinte foto pentru ocupanta locului trei. La toate acestea se mai adauga premii surpriza oferite de ANKA’S.

Ultima oră

Comentariul meu