shopping city sibiu a dat startul oficial la reducerile de iarnă și promoții

shopping city sibiu a dat startul oficial la reducerile de iarnă și promoțiiMagazinele din Shopping City Sibiu au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă, cu promoţii de până la 80%. Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona un articol de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi.  

Astfel,  Jolidon vă aşteaptă cu preţuri reduse până la 80%,  iar magazinele Amely, Andu, Dinoland, Eponge, Fox, Justin’s, Mere Roşii, Poema&Musse, New Yorker şi Takko Fashion au reduceri de până la 70%.  Articole de îmbrăcăminte, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, reduse cu până la 60% găsiţi  la Efect, Just Kidding, Kenvelo şi Sonia, în timp ce Office Shoes are reduceri de până la 60% la zeci de articole de încălţăminte de marcă, iar Benvenuti de până la 55%.

Produse reduse cu până la jumătate de preţ puteţi achiziţiona din Bigotti, Coccodrillo, Fanylux, Feeling, Glamour Novia, Killtec, Leonardo, Mirano, Mont Blanc, Motor, Mustang, Orsay, Pada Murre, Reno, Skiny, Steilmann, Stone Creek şi Toyplex.  Articole accesibile, cu reducere de până la 40%, vă aşteaptă în magazinele Adidas, Bad Axel, Otter şi  Sport Virus, iar pentru produsele marcate din Cindy, Helene şi Iunia se aplică un discount de 30%.

De oferte speciale vă puteţi bucura şi în magazinele Escudo (cumpăraţi două cămaşi / cravate şi o primiţi pe a treia gratis sau cumpăraţi o cămasă / cravată şi o primiţi pe a doua la jumătate de preţ), Deichmann (cumpăraţi două perechi reduse şi pe a treia o primiţi gratuit sau cumpăraţi o pereche redusă şi pentru a doua primiţi 50% reducere), C&A (reduceri la colecţia de iarnă), Mondex (8% discount pentru beneficiarii cardului Mondex, iar cumpărăturile făcute de ziua de naştere au 16% reducere), Centrofarm (reducere de 60% la gama Ibici şi 50% la gama Galenic) şi Zoomania.

Pasionaţii de lectură găsesc la Alexandria Librării oferte speciale pentru cărţile din colecţia „Biblioteca pentru toţi” şi Rao, precum şi reducere de 50% la întreaga colecţie „Carte Lux”. Şi magazinele de telefonie mobilă, cosmetice sau bijuterii au oferte speciale.

Dacă doriţi să achiziţionaţi produse pentru casa dumneavoastră la Mobexpert găsiţi preturi reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni, Proges oferă TVA-ul înapoi pentru orice achiziţie de tapet, covoare şi perdele, iar la Porta Doors pervazele şi plasele montate odată cu geamurile sunt reduse cu 50% şi usile de garaj cu 25%.

În cataloagele Carrefour, Real, Altex, Flanco, Domo şi Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

Ultima oră

Comentariul meu