nigerian prins că locuieşte ilegal în sibiu
Foto - Arhivă
nigerian prins că locuieşte ilegal în sibiu
Foto - Arhivă

Poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu în cooperare cu poliţiştii din cadrul I.P.J Sibiu au desfăşurat în data de 13 ianuarie, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală cetăţeanul nigerian O.K., care a intrat în România în cursul anului 2010 cu viză de lunga sedere în scop de muncă iar la expirare acesta nu a părăsit teritoriul ţării.

Având în vedere cele constatate, pe numele cetăţeanului nigerian a fost emisă o Decizie de Returnare prin care străinul este obligat să părăsească Romania, în termen de 15 zile, conform OUG nr. 194/2002 privind regimul juridic al străinilor în România, modificată prin Legea nr.157/2011.

Oficiul Român pentru Imigrări prin structurile sale teritoriale va continua organizarea unor astfel de acţiuni, privind combaterea şederii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, comunicând la tel./fax  0264 – 555656 şi vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro.

 

Ultima oră

Comentariul meu