video peste 1.800 de oameni au protestat din nou în sibiu. un protestatar a fost rănit
Foto - Tudor Popa (cemerita.ro)
video peste 1.800 de oameni au protestat din nou în sibiu. un protestatar a fost rănit
Foto - Tudor Popa (cemerita.ro)

Aproape 2.000 de oameni au ieșit pentru a IV-a seară consecutiv să protesteze pe străzile Sibiului. Unul dintre participanţii la protestul de luni seară din municipiul Sibiu a avut nevoie de îngrijirile medicilor, după ce un ghiveci de flori căzut de la un balcon l-a lovit în cap.

Unul dintre participanţii la marşul de protest din municipiul Sibiu a fost rănit, după ce un ghiveci de flori căzut de la un balcon de pe Bulevardul Mihai Viteazu l-a lovit în cap.
Potrivit martorilor, bărbatul, care ar fi angajat al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu, a fost scos din rândurile manifestanţilor de către jandarmi, care i-au acordat primul-ajutor până la sosirea medicilor.
“Am primit o solicitare din grupul manifestanţilor şi o ambulanţă de tip B se deplasează la faţa locului. Este vorba despre un bărbat care a fost lovit la cap”, a declarat, corespodnentului MEDIAFAX, Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.
Protestatarii au scandat “Jos Băsescu!”, “Afacerea voastră, sănătatea noastră”, “Nu staţi în balcoane, că muriţi de foame” şi poartă pancarte pe care scrie “Jos dictatoru’”, “Jos securistu’”, “Să pleci din ţară, javră ordinară”.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu