video peste 1.000 de sibieni au protestat în piața mare

Sibienii s-au adunat și duminică seară la ora 17.00 în centrul orașului. Este vorba de aproximativ 1.000 de oameni care scandează împotriva președintelui Traian Băsescu. Jandarmii nu au mai încercat să împiedice manifestanții să se strângă în Piața Mare.

”Jos Băsescu” a fost sloganul preferat al protestatarilor.

YouTube video

Oamenii au început să plece spre case în jurul orei 19.00 după ce au stabilit că luni, 16 ianuarie, vor reveni să protesteze în centrul Sibiului. imagini preluate de pe sibiu.ro.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI LIVE DIN PIAȚA MARE A SIBIULUI![scrollGallery id=798]


 

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. ba voi vedeti ca „mars la cusca” asta se cam baga prea mult in seama pe aici?nu credeti ca e platit sa faca asta?din banii pdl care sunt furati din buzunarele noastre…arata-te javra(ca doar tu ti-ai spus”mars”)in public,si discuta cu cei pe care-i acuzi,de ce nu faci asta lasule?

  2. La ce sa te astepti de la oameni care se exprima asa? Argumentele unde sunt? Astia sunt oamenii care participa la proteste din pacate – cei care nu stiu sa gandeasca pentru ei. Daca le-ai lua interviu, jumatate nu ar sti pe ce au fost azi pe strada.

  3. simplul fapt ca basescu vrea desfiintarea judetului sibiu, vrea centralizare, fara ca oamenii sa fie intrebati e de ajuns. simplul fapt ca acum cateva luni roberta anastase si-a batut joc de democratie e de ajuns – PDL si basescu nu mai au pt mine, cel putin, nici o legitimitate. simplul fapt ca sistemul sanitar e cum e e de ajuns(si unii vor alta reforma, nu cea a lui basescu). simplul fapt ca a zis ca-si da demisia la 5 minute dupa ce e suspendat e e ajuns.si mai sunt si altele. in 7 ani se aduna multe.

  4. mars tu javra.probabil faci parte din clasa care s-a imbogatit pe seama celor care mor in spitale dupa ce au muncit o viata sau a celor care desi muncesc nu pot avea o masina personala si o locuinta,iar voi aveti ceasuri de zeci de mii de euro!Simti cumva ca vi se apropie sfarsitul?Vrei sa ripostezi?Riposteaza in fata celor pe care-i acuzi,nu pe internet las ordinar,fiu de catea ordinara,SUNTEM CU LABELE PE VOI!!!

    1. Nu, nu am nici una, nici alta. Doar destula minte (chiar daca Cristi zice altceva) sa vad ca nu Basescu e de vina. Nu trebuie sa astepti sa-ti pice din cer locuinta, banii, masina, serviciu. Si cand nu „pica” sa dai vina pe altii.

  5. In Brasov ostilitatile sint conduse de asa zisi revolutionari, condusi de Dorin Lazar Maior, suparati ca si-au pierdut cei 2.000 de lei lunar 🙂

  6. Asa e cand nu ai ce face si urmezi „spiritul turmei”. Cum apare „un subiect de disputa”, hai sa sarim cu totii sa protestam (apropo, ce legatura o avea Base?).. de parca nu-s alte probleme mai grave in Romania sau in lume decat asta.
    In Romania orice pretext e egal cu prilej de descarcare a frustarilor impotriva autoritatilor.