CSU pierde la Oradea. Vulc: ”Am greșit mult în sfertul trei!”

CSU pierde la Oradea. Vulc: ”Am greșit mult în sfertul trei!”Sibiul a jucat excelent în primele două sferturi, dar a capotat decisiv în sfertul al treilea în care orădenii au înscris numai puțin de 38 de puncte. CSM-ul a condus și cu peste 20 de puncte pe tabelă, dar Sibiul a mai recuperat pe final de sfert patru.

Nimic nu prevestea o înfrângere așa de amară la Oradea. CSU a jucat de la egal la egal cu gazdele meciului de duminică seară preț de o repriză. Scott a arătat că revenirea la Sibiu este una de bun augur, iar Riley și Wisseh au fost în formă bună. Crăciun a făcut și el o partidă excelentă în prima parte, dar a acumulat trei greșeli personale încă din sfertul doi și Cătălin Vulc s-a văzut nevoit să îl scoată din teren. Așa se face că la pauza mare a fost 45-44 pentru orădeni.
Coșmarul a venit în sfertul trei. Orădenii au înscris pe bandă rulantă, Pesic și Țibârnă, secondați bine de Markovic făcând ca diferența pe tabelă să ia proporții amețitoare pentru CSU. La Sibiu nu a mers parcă nimic în acest sfert trei. Nikita a fost cel mai slab de pe teren și de nerecunoscut, Wisseh a devenit nervos, iar Ban și cu Pascu au evoluat mai mult decât modest.
Astfel după 30 de minute tabela arăta un năucitor scor de 83-65 pentru echipa lui Cristi Achim.
În sfertul patru Sibiul nu a reușit decât să mai recupereze din diferență și asta chiar în ultimul minut, iar gazdele s-au impus meritat cu 108-101.

Dezamăgire după meci
”Am pregătit bine acest meci, dar am greșit mult în sfertul al treilea al meciului. Din păcate acolo s-a terminat totul pentru noi în acest meci cu Oradea. Nu toți jucătorii au jucat la randamentul normal și obișnuit la echipa noastră. Asta este. Trebuie să mergem mai departe”, a declarat Mircea Vulc, director executiv al echipei, pentru csusibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. jucatorii romani, ne lipsesc jucatorii romani. si antrenori. exista antrenori tineri de perspectiva, achim, costescu, sapera, iar la noi pe banca……..nu recuperam pentru ca n-are cine sa recupereze la noi. n-am fost in stare sa aducem un jucator cu talie.