video declaraţii: csu sibiu e gata de primul meci cu oradea. vezi ce spun cătălin vulc, cristi crăciun şi william funn!

video declaraţii: csu sibiu e gata de primul meci cu oradea. vezi ce spun cătălin vulc, cristi crăciun şi william funn!Sibiul nu are probleme de lot înaintea partidei de duminică seară de la ora 19.30, din deplasare cu CSM Oradea. Cătălin Vulc şi Cristi Crăciun spun să CSU a pregătit atent acest prim meci al returului. Americanul William Funn este şi el optimist.

Sibiul se porneşte sâmbătă către Oradea, acolo unde va juca primul meci oficial din 2012. CSU nu are probleme de lot înaintea acestei partide importante. Antrenorul Cătălin Vulc şi jucătorii Crăciun şi Funn au dezvăluit ce aşteptări au de la acest meci şi per ansambul în acest retur de campionat.

Cătălin Vulc: „Punctele noastre forte sunt tinereţea şi apărarea agresivă”

„Duminică începem returul şi sperăm ca meciurile de verificare ce le-am avut în această iarnă să ne ajute ca să ne dăm seama unde am greşit şi să fim pregătiţi pentru acest meci cu Oradea pentru a debuta cu dreptul. Am adus patru jucători noi pentru a îndeplini obiectivele propuse. Sper ca Scott, Tasic, Funn şi Răducan să ne ajute cât mai mult pentru a intra în play-off şi ca să terminăm campionatul cât mai sus în clasament. Punctele noastre forte sunt tinereţea şi apărarea agresivă. Ei au puncte forte sub panou, acolo unde au doi jucători cu experienţă, iar Pesic este de departe liderul echipei orădene. Vom încerca să ne apărăm mai bine la el pentru a îl anihila. Din jucătorii transferaţi în această iarnă voi miza pe Scott la Oradea, asta şi pentru că el a venit primul la echipă. În cazul celorlalţi jucători aşteptăm să se integreze mai bine în echipă în acest moment.

Mă aştept la un retur mai greu faţă de tur. Acum toată lumea ne ia în serios, faţă de prima parte a campionatului când nu s-a întâmplat acelaşi lucru. O să fie mai dificil şi pentru că avem meciuri mai grele în deplasare. Cu toate acestea noi sperăm să atingem obiectivele propuse”

Cristi Crăciun: „Simt din nou că CSU Sibiu este o FAMILIE”

Foarte importantă în a II-a parte a campionatului, pentru noi, este unitatea grupului. După foarte mulţi ani mă simt din nou ca într-o familie la CSU Sibiu. Suntem prieteni şi jucători uniţi. Se vede şi la antrenamente şi la meciuri. Îmi este drag din nou să vin la antrenamente şi să joc alături de aceşti colegi care sunt oameni deosebiţi. Toţi iau munca în serios şi ştiu ce au de făcut, iar toată lumea munceşte pentru echipă. Ori aşa ceva contează foarte mult şi o să ne ajute pe termen lung. Faptul că au venit încă patru jucători cu experienţă la echipă ne permite să ne antrenăm şi noi mai bine. Spun asta fără să jignesc jucătorii mai tineri, dar e mult mai bine să te antrenezi împotriva unui jucător valoros. Campionatul s-a nivelat în ultimii ani. Diferenţa se face la forma în care sunt ehipele în ziua jocului. Noi avem moral bun, suntem încrezători în noi şi avem o dorinţă foarte mare de victorie. Acestea sunt avantajele noastre.

William Funn: „Îmi place ce am găsit la Sibiu”

„Îmi place echipa şi îmi plac colegii pe care i-am găsit la Sibiu. Mereu sunt încrezător în ceea ce pot şi aşa sunt şi aici la Sibiu. Sunt tipul de jucător căruia îi place ca echipa lui să câştige şi prefer să pasez mult în loc să iau multe acţiuni pe cont propriu. Pun binele echipei totdeauna în faţă.”

video: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu