video csu atlassib sibiu se întăreşte cu moldoveanul răducan şi sârbul tasic

video csu atlassib sibiu se întăreşte cu moldoveanul răducan şi sârbul tasicMarjan Tasic a ajuns la o înţelegere valabilă până la finele actualei ediţii de campionat cu echipa pregătită de Cătălin Vulc. Clubul Sportiv Universitar Atlassib Sibiu l-a transferat pentru patru sezoane pe tânărul Sorin Răducan, originar din Republica Moldova.

Campania de transferuri a echipei CSU Atlassib Sibiu in pauza competițională se încheie prin transferul a doi jucători, sârbul Marjan Tasic și moldoveanul cu cetățenie română Sorin Răducan. Astfel, CSU Atlassib Sibiu a realizat patru transferuri, Cortney Scott, William Funn, Marjan Tasic și Sorin Răducan.

Sârbul Tasic evoluează pe postul de pivot, are 2,05 metri înălţime şi a mai jucat în România la BC Târgovişte, SCM Craiova şi Politehnica Iaşi. El va fi al şaptelea jucător străin şi va fi folosit în cazul în care apar probleme medicale la unul din jucătorii străini aflaţi în lotul actual al grupării sibiene. „Sunt bucuros că am ajuns la o înţelegere cu Csu Sibiu. Sper să ajut cât mai mult echipa în acest retur de campionat. Sincer mă aştept ca CSU Sibiu să ajungă cel puţin în primele patru locuri la finele actualei ediţii de campionat. Totodată sunt fericit să joc pentru o echipă ce are probabil cei mai inimoşi fani din România”, a declarat Marjan Tasic, imediat după ce a semnat contractul cu CSU Sibiu.

La Sibiu va juca în următoarele patru sezoane şi Sorin Răducăn, jucător cu cetăţenie română şi originar din Republica Moldova. Răducan este născut în 4.10.1991 în localitatea Bălţi (Republica Moldova), are o înălţime de 2,10 metri. Tânărul baschetbalist a jucat ultima oară în liga a II-a din Italia şi este component al Naţionalei Under 18 din Republica Moldova.

Acestea sunt ultimele transferuri efectuate de CSU Sibiu, înaintea începerii returului de campionat, „universitarii” jucând în prima etapă la Oradea, cu CSM, duminică 15 ianuarie 2012, de la ora 19.30.

Ultima oră

Comentariul meu