VIDEO CSU Sibiu l-a transferat pe americanul William Funn

VIDEO CSU Sibiu l-a transferat pe americanul William FunnClubul Sportiv Universitar Sibiu a parafat astăzi cel de al II-lea transfer oficial din pauza competiţională. Baschetbalistul american William Funn a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon.

După transferul lui Cortney Scott, CSU Sibiu a mai transferat un jucător american. Conducătorul de joc William Funn are de 30 de ani şi a semnat un contract valabil până la finele actualului sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. William are 1,82 metri înălţime şi a evoluat ultima dată în Mexic, la gruparea Lechugueros. El a mai evoluat în trecut în Canada, Republica Dominicană, Ucraina şi Venezuela. El este cel de-al şaselea jucător străin al echipei, pe lângă Riley, Wisseh, Scott, Austin şi Khartchencov.

„Am călătorit o zi întreagă cu avionul şi am venit direct la antrenament pentru că am fost nerăbdător să iau contact cu noua mea echipă. Sibiul are de altfel o echipă bună. Nu ştiu prea multe despre CSU Sibiu, doar ce am discutat cu cei din conducere şi cu agentul meu, dar am observat că e o echipă bună şi din ce am mai găsit pe internet. Am venit să ajut Sibiul. Fiecare echipă îşi doreşte să câştige campionatul şi ştiu că şi CSU Sibiu are astfel de aşteptări în fiecare an, aşa că dorinţa mea e să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Fanilor le transmit să fie alături de echipă şi să susţină pe CSU ca şi până acum”, spune americanul William Funn.

Cătălin Vulc este încântat de jucător

Antrenorul principal al echipei, Cătălin Vulc, a explicat de ce s-a luat decizia parafării acestui transfer şi în ce condiţii va fi folosit William Funn. „La primul antrenament s-a comportat bine şi cred eu că se va integra foarte uşor în echipă. William a fost adus ca să ne asigure că în momentul în care ar apărea probleme la unul din actualii jucători, avem soluţia de înlocuire. El a fost adus ca un al şaselea jucător străin şi va intra doar dacă ceilalţi sunt accidentaţi sau suspendaţi”, a explicat principalul echipei sibiene pe csusibiu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică