Uite ce a mâncat Mădălin Voicu de sărbători la Sibiu, până i s-a făcut rău: "Un borcan de icre, o ciorbă, un metru de coaste afumate cu murături"

Uite ce a mâncat Mădălin Voicu de sărbători la Sibiu, până i s-a făcut rău: "Un borcan de icre, o ciorbă, un metru de coaste afumate cu murături"Mădălin Voicu a fost invitat în emisiunea „Agentul VIP” de la Antena 2, unde i-a explicat lui Cristi Brancu cât de mult a mâncat de sărbători până când a ajuns la spital.

Mădălin Voicu a enumerat felurile de mâncare pe care le-a savurat de sărbători.

„Am fost la Sibiu, eu care nu mănânc mult… Ciugulesc aşa… Am nişte prieteni foarte buni acolo… Am mâncat aşa: un borcan de icre, am mâncat o ciorbă acrită cu zeamă de varză, am mâncat un metru de coaste afumate cu murături şi după asta am mâncat şi o juma de tavă de cremă de zahăr ars şi am băut căpşunică. Nu eram în formă, dar m-am antrenat, a fost frumos, eram în excursie… Îţi dai seama că nu era să mănânc şi să beau singur. Da ce, sunt diliman? Eram cu oameni acolo. Carmen mi-a spus ‘Nu mânca, nu bea, nu face…’ Că ea ştie că de obicei nu fac excese d-astea. Şi la un moment dat, pe la 11 aşa, m-a luat o durere sub coaste. Aia că ‘Hai la spital, că ce înseamnă să stai acasă? Ce, tu eşti cocalar? Hai la spital să te faci bine!’ Şi m-am dus pe picioare. Am stat vreo oră jumate ca să intru să mă vadă cineva, să mă bage în seamă. N-am vrut să fac vreun abuz sau să mă dau mare”, a dezvăluit Mădălin Voicu. Sursa: Can Can

Ultima oră

Comentariul meu

Publică