trupa sibiană plenty caută chitarist

trupa sibiană plenty caută chitaristDeşi mai au o chitaristă, Plenty caută chitarist, pentru un nou proiect !Audiţiile se vor face mai întâi cu membrii trupei, apoi cu public pentru a se face cea mai bună alegere.

Plenty, trupa sibiană înfiinţată în anul 2008 a avut numeroase concerte în pub-urile din Sibiu şi din ţară, şi totodată au fost invitaţi la diverse festivaluri precum: Muzeul Labirint 2011 organizat la Sibiu, Festivalul de Jazz Sibiu 2010, Festivalul Internaţional al Culturii 2009 Sibiu etc.

Plenty a participat la cel mai mare concurs de talie mondiala, Global Battle of the Bands, unde au fost finalişti atât in 2010 si 2011.

Anul 2011 le-au adus celor de la Plenty două premii – Locul 1 la secţiunea creaţie, în cadrul concursului ,,Iaşi Music Star’’, cu noul single “Unstoppable” – şi – Locul 1 la secţiunea Jazz din cadrul concursului ,,Festival Rock, Jazz, Folk“ de la Craiova.

Mai multe detalii puteti gasi pe contul de facebook al trupei : http://www.facebook.com/PlentyBand?sk=info sau la numarul de telefon : 0753708629       (Mihai Ciotobaru )

 

Ultima oră

Comentariul meu